چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
۰ نفر

میوه خشک حبه‌ای به‌عنوان یکی از خوراکی‌های لوکس و خوشمزه مورد توجه و استقبال زیادی قرار گرفته است و جلوه زیبایی به میز پذیرایی خانواده‌ها می‌دهد.

پودر میوه

همشهری: همچنین استفاده از پودرهای میوه که طعم دلپذیری دارند، به‌عنوان جایگزین شکر و طعم‌دهنده‌های مصنوعی در انواع محصولات غذایی ازجمله بستنی، ماست، دسر، نوشیدنی و غلات صبحانه رایج شده است. در ادامه روش تهیه این تنقلات را مرور می‌کنیم.

میوه خشک حبه‌ای

- میوه‌ها را پس از شستن، هسته‌گیری و اسلایس کردن، داخل دستگاه میوه خشک‌کن یا فر قرار داده و با تنظیم دما و زمان مناسب آنها را خشک کنید.

- پس از خارج‌کردن میوه‌های خشک با کمی آب‌جوش مخلوط کرده و له کنید.

- سپس داخل چرخ گوشت بریزید و یک تا دوبار آنها را چرخ کنید.

- سپس کمی ژلاتین و گلوکز به آن اضافه کنید تا یک خمیر تقریبا سفت به دست آید.

- خمیر را روی سینی‌های مخصوص بریزید و دوباره داخل دستگاه قرار دهید تا به حد مناسب خشک شود.

- سپس آن را در ابعاد یک در یک سانتی‌متری برش بزنید و بسته‌بندی کنید. البته قالب‌هایی هم در بازار وجود دارد که خمیر خود را می‌توانید درون آنها بریزید و در دستگاه خشک‌کن قرار دهید.

- پس از خشک‌شدن به‌صورت حبه‌ای از این قالب جدا می‌شود.

این قالب‌های مقاوم نسبت به حرارت را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

آسان‌ترین روش تهیه میوه حبه‌ای و پودر میوه

پودر میوه‌خشک

اولین قدم در تولید پودر میوه، خشک‌کردن میوه است. بعضی از میوه‌ها مثل پرتقال و توت‌فرنگی را اسلایس و توسط دستگاه میوه خشک‌کن، خشک ‌کنید اما برای تهیه یک پودر میوه باکیفیت، بهتر است خمیر میوه را خشک کرده و سپس آن را آسیاب کنید.

- بهتر است میوه‌هایی نظیر انار، آلبالو، شاتوت و… را با یک میکسر بسیار قوی میکس کنید.

- سپس روی توری و سینی‌های دستگاه خشک‌کن پهن کنید و درون دستگاه قرار دهید تا خشک شوند.

- برای این کار می‌توانید از آسیاب‌های قوی یا آسیاب گهواره‌ای رومیزی استفاده کنید و پودر میوه آماده شده را در ظرف دردار نگه دارید.

کد خبر 872281
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha